Konsernin ketjut

Tokmanni
Tarjoustalo
Robinhood

Maxi-Kodintukku


Toknet

Kartta
Katso kartta ja ajo-ohje >>

Arvopuu
24.05.2011 08:27

Tokmanni-konsernin arvopuu

 
Tokmannin arvot myymäläpäällikön työssä
24.01.2011 15:14
Karita Mäkelä
myymäläpäällikkö, Robinhood Kotka

Asiakaslähtöisyys

Uudistukset myymälöissämme ovat parantaneet huomattavasti asiakastyytyväisyyttä. Myymälät ovat selkeämpiä, tuotteet löytyvät helpommin, tuotevalikoimamme on uudistunut, hinnat ja kampanjat ovat hyvin esillä, houkuttelevat esillepanot tarjoavat uusia kokemuksia asiakkaillemme ja iloinen sekä palvelualtis henkilökuntamme kruunaa kokemuksen. Suomalainen asiakas on oppinut kansainvälistymisen ja kehityksen myötä vaatimaan palvelua, ja asiakaspalvelun merkitys kasvaa entisestään. Vaikka emme palvelumyymäläkonseptilla toimikaan, iloinen ja henkilökohtainen asiakkaan kohtaaminen jättää aina positiivisen mielikuvan. Myymälöistämme löytyykin jo oikeita asiakaspalvelun helmiä.

 

Kunnioittaminen

Uudistusten ja selkeytyneiden toimintatapojen myötä olemme myymälässäkin hioneet toimintatapojamme. Projektin edetessä olemme oppineet entisestään arvostamaan toistemme työpanosta sekä tiimityöskentelyn tärkeyttä. Auttava käsi löytyy entistä helpommin. Tämä kunnioittaminen näkyy myös konsernimme eri osastojen ja yksiköiden välillä. Yhteydenpito eri osastoihin on päivittäistä ja toisen kunnioittaminen tuo kitkattomuutta kokonaisuuteen, jolloin työt sujuvat kaikilta mukavammin.

 

Uudistuminen

Muutokset ovat hyvästä. Konserni kehittyy ja kasvaa huimaa vauhtia, mikä on tuonut mukanaan valtavan määrän uudistuksia myös myymälöihin. Toimintatavat myymälöissä toimitusketjua myöten ovat muuttuneet ja ne ovat selkeästi ohjeistettuja.

Myös myymälöiden ilme on uudistunut. Omassa myymälässämme uudistumisen myötä saavutettu selkeys ja siistiytyminen näkyvät, mikä on tuonut mukanaan paljon positiivista palautetta myös asiakkailtamme.

 

Tuloksellisuus

Raporttien tulkitseminen ja niiden pohjalta ideointi sekä muutosten tekeminen alkavat olla arkipäivää jo jokaiselle myyjälle. Seuraamme aktiivisesti kehitystämme ja pyrimme päivittäisillä ratkaisuilla tekemään parhaamme myös tuloksellisuuden kannalta. Vastuu ja aktiivinen osallistuminen motivoi myös henkilökuntaa tulokselliseen työskentelyyn. Ja kun kaikki edellä mainitut arvomme näkyvät työssämme, on myös tuloksen tekeminen helpompaa.

 

Yhteiskuntavastuu

Myymälätasolla tunnemme vahvasti vastuuta myös ympäristöarvoista. Energiataloudellinen toiminta ja jätelajittelu ovat päivittäisiä työtapoja.

Koululaiset ja opiskelijat harjoittelujaksoineen kuuluvat jo ”kalustoomme”. Nuorten tutustuttaminen työelämään ja sen haasteisiin on yksi parhaista välineistämme yhteiskuntavastuumme toteuttamiseen myymälätasolla. Useat heistä ovat kokemuksen myötä hakeutuneet palvelukseemme myöhemmässä elämänvaiheessa.
 
Visio ja arvot

Visio

Tokmanni-konsernin tavoitteena on olla Suomen paras ja suurin valtakunnallinen halpahintakauppaketju. Tarjoamme asiakkaille edullisesti laajan tuotevalikoiman hyvälaatuisia tuotteita.

Arvot

Tokmanni-konsernin perusarvot määrittelevät arvopohjan, jolle konsernin toiminta ja päätöksenteko perustuvat. Arvomme ovat asiakaslähtöisyys, kunnioittaminen, uudistuminen, tuloksellisuus sekä yhteiskuntavastuu.

 

Lue lisää...