Konsernin ketjut

Tokmanni
Tarjoustalo
Robinhood

Maxi-Kodintukku


Toknet

Kartta
Katso kartta ja ajo-ohje >>

Työhyvinvointi
Tokmannin TYKY-toimintaan uutta ulottuvuutta

Tammikuussa 2011 käynnistyi Tokmanni-konsernissa koko talon HeiaHeia-liikuntakampanja, jonka kesto oli kolme kuukautta. Kampanja innosti tokmannilaiset liikkeelle laajalla rintamalla ja monin eri tavoin.

Työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen monipuolinen tukeminen on jatkuvaa toimintaa Tokmanni-konsernissa.  Liikuntaa on tuettu jo pitkään liikuntaseteleiden muodossa, mutta niiden rinnalle haluttiin löytää myös muita keinoja kannustaa koko henkilökuntaa liikunnan pariin. Tärkeä seikka HeiaHeia-kampanjassa oli myös hyötyliikunnan tärkeyden esiin nostaminen.

 

Mikä HeiaHeia?

HeiaHeia on Facebookin kaltainen sosiaalinen media, jonne liikuntakampanjaan osallistujat voivat merkitä liikuntasuorituksiaan ja halutessaan seurata myös ystäviensä liikuntamerkintöjä sekä tsempata heitä. Hyötyliikunta, kuten lumityöt tai halonhakkuu ovat HeiaHeiassa liikuntasuorituksina yhtä arvokkaita kuin aerobic tai kilpahiihto.

 

Aktiivisuutta ja arpaonnea

Liikuntakampanja sai tokmannilaiset innokkaasti liikkeelle. Kampanjaan osallistuneet liikkuivat keskimäärin 38 minuuttia päivässä ja liikuntamäärät kasvoivat koko kampanjan ajan. Yhteensä tokmannilaiset kirjasivat HeiaHeiaan yli 26 600 harjoituskertaa, kävelivät yli 10 000 km ja kannustivat toisiaan yli 11 000 kertaa. Suosituimpia lajeja olivat kävely, siivous ja koiran ulkoiluttaminen sekä lumityöt. Tokmanni oli ylivoimaisesti aktiivisin HeiaHeian yritysasiakkaista.

Kampanjan aikana arvottiin erilaisia liikunnallisia välipalkintoja, kuten kävelysauvoja, Gymstickejä, kylmä- ja kuumageelipaketteja sekä liikunta- ja kulttuuriseteleitä. Kampanjan lopussa pääpalkintoina arvottiin viidelle aktiivisesti liikkuneelle henkilölle kahden hengen liikunnallinen viikonloppu Vierumäellä. Lisäksi viisi kampanjan aktiivisinta joukkuetta palkittiin uuden liikuntalajin kokeilulla koko kampanjaan osallistuneelle porukalle.

 

Lue lisää: www.heiaheia.com

 
Mutkattomalla meiningillä työiloa

Tokmannilla arjen pienistä onnistumisista iloitaan yhdessä ja tästä yhteisöllisyydestä kumpuaa Tokmanni-spirit. Kerran kuukaudessa valitaan ”Kuukauden onnistuja”, jonka johtoryhmä valitsee henkilökunnan ehdotusten perusteella. Valintakriteeri voi olla laadullinen tai tulospohjainen.

Työhyvinvoinnin ylläpitäminen ja sen edelleen kehittäminen on konsernissa jatkuvaa työtä, johon liittyen käynnissä on useita projekteja.