Konsernin ketjut

Tokmanni
Tarjoustalo
Robinhood

Maxi-Kodintukku


Toknet

Kartta
Katso kartta ja ajo-ohje >>

Tokmanni-konsernin johdossa uusia nimityksiä
07.03.2013 11:45

Tokmanni-konserni elää voimakasta kasvun ja uudistuksen kehitysvaihetta.  Viime vuoden heinäkuussa 2012 konsernin omistusrakenne vaihtui, kun omistajaksi tuli pääomasijoitusyhtiö Nordic Capital. Uusi omistaja panostaa halpakauppasektorin kasvuun ja kehittämiseen, koska se uskoo sektorin aseman vahvistuvan edelleen tulevaisuudessa. Myös kansainvälistyminen on saatu hyvään alkuun, mitä heijastelee yhteinen hankintatoimi Norjan suurimman halpakauppaketju Europrisin kanssa. Strategiatyössä on täsmennetty yhtiön tavoitteet lähitulevaisuuteen. Vuoden 2013 alussa on uusia toimintamalleja toteuttamaan valittu konsernin johtoryhmään myös kolme uutta avainhenkilöä.

Jari Laine, on nimitetty Tokmanni-konsernin kehitysjohtajaksi. Laine on toiminut aiemmin konsulttiyhtiö BearingPointin vähittäiskaupan konsulttiyksikön vetäjänä.  Konsernissa on meneillään useita kehitysprojekteja liittyen ostamiseen sekä myyntiin ja Jarin vastuualueena on koordinoida sekä edistää näiden hankkeiden toteuttamista. Jari aloitti tehtävässä 28.1.2013

Panu Porkka, on nimitetty myyntijohtajaksi. Panu on toiminut aiemmin Lidl organisaatiossa niin Suomessa kuin ulkomailla. Panun vastuualueena on myymäläorganisaation tuloksellinen toiminta. Myymälöitä Tokmanni konsernilla on tällä hetkellä 145. Panu aloittaa myyntijohtajana 1.3.2013.

Karri Pulli on nimitetty hankintajohtajaksi. Karri on toiminut aiemmin toimitusjohtajana Best Friend Group Oy:ssä sekä Keskossa erilaisissa esimiestehtävissä. Karri Pullin vastuualueena on ostojen ohjaaminen, hankintakanavien organisointi sekä yhteishankintojen kehittäminen samalle omistajalle kuuluvan norjalaisen Europrisin kanssa. Karri aloittaa yhtiön palveluksessa 18.3.2013.

 

LISÄTIETOJA:
Toimitusjohtaja Heikki Väänänen, Tokmanni-konserni, puh 020 778 2000