Konsernin ketjut

Tokmanni
Tarjoustalo
Robinhood

Maxi-Kodintukku


Toknet

Kartta
Katso kartta ja ajo-ohje >>

Tokmanni-konserni avaa neljä uutta myymälää ympäri Suomea
27.11.2012 09:16
Suomen suurin halpakauppakonserni Tokmanni avaa marraskuun lopussa peräti neljä uutta myymälää ympäri Suomea. Konsernin voimakas kasvu osoittaa, että kotimaisella halpakauppasektorilla on selvää kysyntää.

Tokmannimaiseen tyyliin uudet myymälät tarjoavat kattavan valikoiman laadukkaita ja ajan henkeen sopivia tuotteita erittäin edullisesti.

Uusi Tarjoustalo Paimio avataan keskiviikkona 28.11.2012 klo 10. Myymälä sijaitsee erinomaisella liikepaikalla Paimion keskustan tuntumassa. Myymälän valikoimiin kuuluu monipuolinen kattaus tuotteita aina kodin käyttötarvikkeista vapaa-ajan välineisiin ja kuivaelintarvikkeista sisustustuotteisiin. Myymälän painopisteet ovat erityisesti sesonkituotteissa, pukeutumisessa, teknokemiassa sekä työkaluissa ja autotarvikkeissa. Valikoimiin kuuluu olennaisena osana myös jalkineet, alkoholi- ja virvoitusjuomat sekä puutarhatuotteet.

Myyntipinta-alaa Paimion uudessa myymälässä on 2500 m². Lisäksi myymälän yhteyteen avataan keväällä 640 m² katettu puutarhamyymälä. Tarjoustalo Paimio on avoinna maanantaista perjantaihin 9-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18. Myymäläpäällikkönä toimii Minna Mertanen. Toimipisteen osoite on Teollisuustie 12, 21530 Paimio.

Uusi City Tokmanni Pori avataan keskiviikkona 28.11.2012 klo 10. City Tokmanni Pori sijaitsee Porin ydinkeskustassa. Itä-Porin Mikkolassa sijaitsevan Itäkeskuksen kauppakeskusliittymän Tokmanni-myymälän rinnalle avattava City Tokmanni on helppoon ja nopeaan asioimiseen suunniteltu myymälä, jonka valikoimissa painottuvat erityisesti sesongin, teknokemian, taloustavaran ja sisäpukeutumisen tuotteet. Valikoimista löytyy myös kuivia elintarvikkeita sekä juomia, kuten oluita, siidereitä ja virvoitusjuomia.

Myyntipinta-alaa uudessa City Tokmanni Porissa on 1125 m². Myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin 9-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18. Myymäläpäällikkönä toimii Tita Kivioja. Toimipisteen osoite on Isolinnankatu 18, 28100 Pori.

Uusi Tarjoustalo Kerava avataan torstaina 29.11.2012 klo 10. Myymälä sijaitsee keskeisellä liikepaikalla täysin uudessa liikerakennuksessa Keravan Jäspilän kaupunginosassa ja korvaa kaupungissa joulukuussa suljettavan myymälän. Paimion myymälän tapaan Keravan myymälä tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita aina kodin käyttötarvikkeista vapaa-ajan välineisiin ja kuivaelintarvikkeista sisustustuotteisiin. Myymälän painopisteet ovat erityisesti sesonkituotteissa, pukeutumisessa, teknokemiassa sekä työkaluissa ja autotarvikkeissa. Valikoimiin kuuluu olennaisena osana myös jalkineet, alkoholi- ja virvoitusjuomat sekä puutarhatuotteet.

Myyntipinta-alaa Keravan uudessa myymälässä on 2933 m². Lisäksi myymälän yhteyteen avataan keväällä 400 m² katettu puutarhamyymälä. Tarjoustalo Kerava on avoinna maanantaista perjantaihin 9-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18. Myymäläpäällikkönä toimii Jane Haavisto. Toimipisteen osoite on Peltomäenkatu 2–4, 04250 Kerava.

Uusi Tokmanni Sastamala avataan perjantaina 30.11.2012 klo 10. Myymälä sijaitsee erinomaisella liikepaikalla Vammalan keskustan tuntumassa. Paimion ja Keravan myymälöiden tapaan Sastamalan myymälän valikoima on monipuolinen ja käsittää tuotteita aina kodin käyttötarvikkeista vapaa-ajan välineisiin ja kuivaelintarvikkeista sisustustuotteisiin. Myymälän painopisteet ovat erityisesti sesonkituotteissa, pukeutumisessa, teknokemiassa sekä työkaluissa ja autotarvikkeissa. Valikoimiin kuuluu olennaisena osana myös jalkineet, alkoholi- ja virvoitusjuomat sekä puutarhatuotteet.

Myyntipinta-alaa Sastamalan uudessa myymälässä on 2720 m². Lisäksi myymälän yhteyteen avataan keväällä 502 m² katettu puutarhamyymälä. Tokmanni Sastamala on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9-20, lauantaisin 9-18 ja sunnuntaisin 12-18. Myymäläpäällikkönä toimii Nina Koskinen. Toimipisteen osoite on Vammalantie 2, 38200 Sastamala.

– Uudet myymälät uusissa kiinteistössä tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon kuluttajille, jotka haluavat tehdä hyviä hankintoja edullisesti. Olemme iloisia, kun voimme tarjota paikkakunnilla asioiville aiempaa kattavamman valikoiman tuotteita elämän eri tilanteisiin, Tokmanni-konsernin toimitusjohtaja Heikki Väänänen sanoo.

Kaikkien uusien myymälöiden palveluihin kuuluu Tax Fre sekä RAY:n pelikoneet. Paimion, Keravan ja Sastamalan myymälöissä myydään myös nestekaasua. Lisäksi Keravan myymälässä on myynnissä Veikkauksen pelejä, kuten Lottoa.

Kaikki Tokmanni-konsernin myymälät palvelevat asiakkaitaan myös konserniin kuuluvan TokNet-verkkokaupan noutomyymälöinä. Monipuolisen valikoiman ja edullisten hintojen TokNet-verkkokauppa löytyy osoitteesta www.toknet.fi.


KOTIMAINEN HALPAKAUPPASEKTORI KIINNOSTAA JA TYÖLLISTÄÄ

Tokmanni-konsernin toimitusjohtaja Heikki Väänäsen mukaan kotimaisella halpakauppasektorilla on kysyntää.

– Konsernin tulevaisuutta leimaa voimakas tahto jatkuvaan kasvuun sekä koko maan kattavaan myymäläverkoston ylläpitämiseen sekä laajentamiseen. Meillä on tulevaisuudessa vahva strateginen investointiohjelma, jonka päämääränä on usean seuraavan vuoden aikana myymäläverkoston merkittävä kasvattaminen.

Täyttääkseen asiakkaiden toiveet Tokmanni-konsernin lähitulevaisuuden tavoitteena on avata myymälöitä uusille paikkakunnille sekä etsiä nykyisille myymälöille uusia, liikenneyhteyksiltään parempia sekä valikoimiltaan suurempia tiloja. Näillä toimenpiteillä Suomi saa alueellisesti monipuoliset vähittäiskaupan palvelut myös taajamissa sekä haja-asustusalueilla.

Paikkakuntien palvelutarjonnan lisäämisen ohella Tokmanni-konserni toimii myös merkittävänä työllistäjänä Suomessa. Pelkästään marraskuun lopussa avattavat uudet myymälät työllistävät yhteensä noin 40 tokmannilaista. Yhteensä Tokmanni-konserni työllistää jo noin 3100 henkilöä.

– Kasvun myötä konserni on myös merkittävä suomalaisen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Se luo toiminnallaan suoraan sekä välillisesti kotimaahan uusia paikallisia työpaikkoja, myös nuorille, Väänänen sanoo.


Lisätietoja:
Heikki Väänänen
Toimitusjohtaja
Tokmanni-konserni
puhelin 020 728 6044
etunimi.sukunimi(at)tokmanni.fi

Tokmanni-konserni on Suomen suurin halpakaupan toimija. Konserniin kuuluu yhteensä 145 myymälää, jotka muodostavat seitsemän myymäläketjua: Tokmanni, Tarjoustalo, Vapaa Valinta, Robinhood, Maxi-Makasiini, Maxi-Kodintukku ja Säästöpörssi. Myymäläverkosto kattaa koko Suomen etelästä pohjoiseen ja idästä länteen. Pohjoisin myymälä on Kuusamossa ja eteläisin Hangossa. Myymäläketjujen lisäksi konserniin kuuluu TokNet-verkkokauppa. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 653,9 miljoonaa euroa. Yritys työllistää tällä hetkellä runsaat 3100 henkilöä.