Konsernin ketjut

Tokmanni
Tarjoustalo
Robinhood
Maxi-Makasiini
Maxi-Kodintukku
Säästöpörssi


Toknet

Kartta
Katso kartta ja ajo-ohje >>

Tokmanni-konserni - Tiedotteet
Tokmannin asiakasmäärät jatkoivat kasvuaan toisella vuosineljänneksellä

Tokmannin kehitys toisella vuosineljänneksellä oli positiivinen, yhtiön liikevaihto kasvoi 2,4 % edellisvuodesta ja oli 182 miljoonaa euroa. Ensimmäisen kuuden kuukauden aikana yhtiön liikevaihto kasvoi 3,7 % edellisvuodesta ja oli 334 miljoonaa euroa. Samaan aikaan, vaikeasta markkinatilanteesta johtuen, tavaratalojen päivittäistavaroiden vähittäismyynti Suomessa laski 2,4 % vuoden toisella neljänneksellä. Ensimmäisen puolen vuoden aikana vähittäismyynti laski 2,1 % (PTY tilasto1)).

 

Lue lisää...
 
Paimion ja Raision Tarjoustaloista Tokmanneja
08.05.2014 09:00

Pohjoismaiden suurin halpakauppakonserni Tokmanni avasi uudistetut myymälät Tokmanni-ketjunimellä Paimiossa ja Raisiossa torstaina 8.5.2014 klo 9.00. Myymäläavaukset ovat osa Tokmanni-konsernin Yksi yhtenäinen Tokmanni -strategiaa, jonka mukaisesti se yhdistää kaikki nyt kuuden eri ketjunimen alla toimivaa myymäläketjuaan yhden Tokmanni-brändin alle vuoden 2015 loppuun mennessä.

Lue lisää...
 
Uusi Tokmanni Rovaniemelle
08.05.2014 09:00

Pohjoismaiden suurin halpakauppakonserni Tokmanni avasi uuden ja samalla konsernin pohjoisimman myymälän Rovaniemellä torstaina 8.5. klo 9.00. Myymälän myötä alueen asukkaille tarjoutuu erinomainen mahdollisuus hankkia ajankohtaisia ja laadukkaita tuotteita koko perheelle erittäin edullisesti. Myymälän avajaisissa Tokmanni-konsernia edustivat toimitusjohtaja Heikki Väänänen, myyntijohtaja Panu Porkka ja aluepäällikkö Markku Heiskanen. Rovaniemeä tilaisuudessa edusti kaupunginjohtaja Esko Lotvonen.

Lue lisää...
 
Lähimaksaminen käyttöön Tokmanni-konsernin myymälöissä
05.05.2014 09:00
Pohjoismaiden suurimman halpakauppakonserni Tokmannin myymälöissä voi jatkossa maksaa ostoksensa myös lähimaksuominaisuudella. Lähimaksaminen eli ostosten maksaminen maksukorttia vilauttamalla nopeuttaa pienten ostosten maksamista.
Lue lisää...
 
Salon Halikon Tarjoustalosta ja Asemakadun Vapaa Valinnasta Tokmanneja
29.04.2014 09:00

Pohjoismaiden suurin halpakauppakonserni Tokmanni avasi uudistetut myymälät Tokmanni-ketjunimellä Salon Halikossa ja Asemakadulla tiistaina 29.4. klo 9.00. Myymälät ovat entisiä Tarjoustalo- ja Vapaa Valinta -ketjumyymälöitä, jotka ovat saaneet brändimuutoksen myötä uuden, aiempaa modernimman myymäläilmeen.

Lue lisää...
 
<< Alkuun < Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Seuraava > Loppuun >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL